Consiliul profesoral de la scoala din localitatea constanteana Mihai Viteazu a luat decizia ca invatatorul Gabriel Scanteie, acuzat ca este alcoolic, scandalagiu si homosexual, sa primeasca o mustrare scrisa cu avertisment. "L-am pus sa-si ia angaja
Consiliul profesoral de la scoala din localitatea constanteana Mihai Viteazu a luat decizia ca invatatorul Gabriel Scanteie, acuzat ca este alcoolic, scandalagiu si homosexual, sa primeasca o mustrare scrisa cu avertisment. "L-am pus sa-si ia angajamentul ca, la prima abatere in care va strica imaginea scolii, isi va da singur demisia", a declarat directoarea scolii, Dorina Cardog. Gabriel Scanteie, de 31 de ani, este considerat de catre parintii unor elevi, dar si de primarul comunei, "nepotrivit" pentru postul pe care-l ocupa, dupa ce s-a aflat ca a fost amendat de doua ori pentru tulburarea linistii publice. Ultima data, politistii l-au pedepsit dupa ce a vomat intr-un microbuz si a batut o taxatoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.