Incredere. "Bursucul" i-a facut Adrianei o firma de imobiliare, prin care aceasta administreaza, practic, mare parte dintr-o avere de 14 milioane de dolari! Antrenorul Unirii Urziceni are o incredere oarba in proaspata lui sotie. Casatoriti de doar
Incredere. "Bursucul" i-a facut Adrianei o firma de imobiliare, prin care aceasta administreaza, practic, mare parte dintr-o avere de 14 milioane de dolari! Antrenorul Unirii Urziceni are o incredere oarba in proaspata lui sotie. Casatoriti de doar sapte luni, "Bursucul" a lasat-o pe Adriana sa administreze o firma de imobiliare, prin care el isi investeste si reinvesteste banii. Cu o avere evaluata de revista "Capital" la 14 milioane de dolari, Dan Petrescu a cumparat mai multe terenuri si case, pe care fie le inchiriaza, fie le-a revandut cu un profit mare! Practic, toate aceste operatiuni se fac prin compania A Chelsea Imobiliare. Numele acesteia este compus din initialele prenumelor antrenorului si al sotiei (A) si numele uneia dintre fetele "Bursucului" din prima casatorie, dar si al echipei la care el a evoluat in cariera de fotbalist (respectiv Chelsea). Revista "Capital" a scris ca "Dupa ce a petrecut mai bine de cinci ani la Londra, la clubul de fotbal Chelsea, Dan Petrescu a devenit proprietarul mai multor apartamente si terenuri situate in capitala Angliei si in imprejurimi, pe care, in prezent, le inchirieaza. Acestea ii asigura un venit consistent. Insa, Dan Petrescu nu s-a limitat doar la piata imobiliara din Anglia, el fiind cooptat de catre Gica Popescu in demararea unui proiect imobiliar in zona de nord a Capitalei". Intr-o declaratie a lui, antrenorul Unirii Urziceni afirma, cu ceva timp in urma, ca se bazeaza in afacerile imobiliare pe flerul lui Gica Popescu. Usor, usor, insa Dan Petrescu a capatat incredere in Adriana, drept pentru care i-a cedat 50% din actiunile firmei si a numit-o direct administrator, asa incat, la acest moment, doamna Petrescu e cea care are ultimul cuvant in privinta afacerilor imobiliare in care se investesc banii fostului fotbalist.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.