Valoros. Antrenorul moldovenilor i-a explicat fotbalistului ca, daca pleaca de la echipa, FC Vaslui nu va prinde cupele europene Marko Ljubinkovic si Stefan Mardare au fost tintele celor trei echipe din Bucuresti. Steaua a renuntat, insa, la ei, Din
Valoros. Antrenorul moldovenilor i-a explicat fotbalistului ca, daca pleaca de la echipa, FC Vaslui nu va prinde cupele europene Marko Ljubinkovic si Stefan Mardare au fost tintele celor trei echipe din Bucuresti. Steaua a renuntat, insa, la ei, Dinamo, prin vocea lui Cristi Borcea, a anuntat ca nu are nevoie de intariri. A ramas Rapidul, cu ochii pe cei doi fotbalisti. Finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a declarat sus si tare ca Mardare nu-i de vanzare. Cel putin, in acest moment. A ramas Ljubinkovic, fotbalistul pe care Porumboiu l-ar vinde, daca pretul ar fi de peste doua milioane de euro. Si daca ar avea acordul lui Dorinel Munteanu! Antrenorul a petrecut Sarbatorile in Insulele Mauritius, iar cand s-a intors, primul jucator pe care l-a chemat pentru discutii a fost Marko. "Am vorbit mult cu el, i-am explicat ca fara aportul lui situatia va fi grea la Vaslui. Noi avem obiectiv cupele europene, iar Ljubinkovic este o piesa importanta in angrenajul nostru. Pot spune ca e de neinlocuit", a povestit "Neamtul". Si, totusi, Dorinel il va lasa sa plece, daca oferta va fi generoasa, atat pentru jucator, cat si pentru club. "Ce sa zic, eu nu vreau sa plece, i-am spus sa n-o faca, dar daca va fi mai bine pentru el, cum sa-l opresc?", s-a intrebat retoric Dorinel Munteanu. Altfel, lotul vasluian trage tare la Vatra Dornei. Trei antrenamente pe zi, inca o saptamana. Singura problema este gheata, cea care pune in pericol integritatea jucatorilor. Sarbul Nikitovic nu s-a mai intors la echipa, fiind suparat ca nu prinde primul "11". Porumboiu s-a bagat la antrenament Finantatorul clubului vasluian a sosit, joi, la Vatra Dornei. Imediat, el a trecut pe la hotelul Bradul, acolo unde sunt cazati jucatorii. A vorbit cu ei, apoi le-a promis ca a doua zi li se va alatura la antrenament. Porumboiu chiar s-a tinut de cuvant, efectuand cateva ture de teren. "Nu este pentru prima data cand vine in cantonament. E o obisnuinta pentru el sa faca astfel de vizite. Ii place sa fie alaturi de echipa", a marturisit unul dintre jucatori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.