Cele doua vedete Pro TV sunt cele mai apreciate prezentatoare de stiri, conform unui sondaj de opinie realizat la sfarsitul anului 2007. Telespectatorii au ales-o in proportie de 55% pe Andreea Esca drept prezentatorul de stiri preferat in 2007, in
Cele doua vedete Pro TV sunt cele mai apreciate prezentatoare de stiri, conform unui sondaj de opinie realizat la sfarsitul anului 2007. Telespectatorii au ales-o in proportie de 55% pe Andreea Esca drept prezentatorul de stiri preferat in 2007, in timp ce Gabriela Vranceanu-Firea, ocupanta locului doi, a fost votata de 11% din public. Locurile urmatoare din top au fost ocupate de cuplul Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta si de Cristina Topescu. Frumoasa bruneta de la Pro TV, Raluca Arvat, se afla si ea pe primul loc in topul celor mai apreciate prezentatoare de stiri sportive. Ea a detronat-o pe Simona Patruleasa, preferata topurilor care desemneaza cea mai sexy vedeta tv. Pe urmatoarele locuri in clasament se afla Corina Caragea, Vlad Enachescu si Radu Naum. In cadrul aceluiasi chestionar, telespectatorii au raspuns ca au ales sa urmareasca, in general, jurnalele informative si sportive difuzate de Pro TV. De asemenea, publicul prefera sa urmareasca programele prezentate de femei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.