Parchetul General a primit, ieri, rezultatele expertizei in cazul presupusei victime a accidentului ministrului Ludovic Orban si, potrivit anchetatorilor, raportul indica faptul ca leziunile Simonei Todean ar putea proveni din alte cauze in afara im
Parchetul General a primit, ieri, rezultatele expertizei in cazul presupusei victime a accidentului ministrului Ludovic Orban si, potrivit anchetatorilor, raportul indica faptul ca leziunile Simonei Todean ar putea proveni din alte cauze in afara impactului cu o masina. Potrivit medicilor de la Institutul de Medicina Legala (IML) Bucuresti, tanara prezenta mai multe leziuni minore, unele fiind mai vechi, in privinta celor mai recente medicii legisti neavand indicii clare ca ele ar fi fost cauzate de impactul cu un autoturism. Leziunile recente se aflau pe partea dreapta, la mana si picior, si, potrivit aceleiasi surse, ele puteau proveni dintr-o cazatura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.