Dorinta. Poftele magnatului rus nu au limite. A ajuns sa guste din superbul top-model Daria Zukova Iubita lui Roman Abramovich s-a dovedit a fi prea apetisanta pentru patronul clubului Chelsea. Acesta n-a rezistat tentatiei, dand frau liber imaginat
Dorinta. Poftele magnatului rus nu au limite. A ajuns sa guste din superbul top-model Daria Zukova Iubita lui Roman Abramovich s-a dovedit a fi prea apetisanta pentru patronul clubului Chelsea. Acesta n-a rezistat tentatiei, dand frau liber imaginatiei. Momentul in care frumoasa Daria Zukova escalada scara iahtului, l-a scos din minti pe "nebunaticul" Roman, care si-a muscat iubita de fund (medalion 1). Acest episod s-a petrecut in vacanta cuplului din Insulele Caraibe. Mai precis in imprejurimile portului Gustavia, o statiune de pe Insula Saint Bart, refugiul in care se aduna multe celebritati, cum ar fi regizorul Steven Spielberg sau actorii Dustin Hoffman si Denzel Washington. Pe acolo s-au invartit, la bordul superbei ambarcatiuni Ecstasea, una dintre bijuteriile magnatului rus. Au facut sarituri in mare (medalion 2), s-au bronzat si n-au uitat de cumparaturi. Dupa ce s-au plimbat prin statiune, unde se pare ca au fost in cautarea unui imobil, ploaia i-a surprins, cuplul fiind nevoit sa se retraga, in graba, la bordul luxosului si confortabilului iaht, ancorat in port. Daria Zukova, in varsta de 26 de ani, s-a nascut la Moscova, iar studiile in domeniul medicinei le-a facut in Anglia. Rusoaica s-a implicat in lumea modei, devenind manechin, dar si prin lansarea unei linii vestimentare. Daria provine dintr-o familie instarita, in care tatal, Alexandru, a facut miliarde din petrol in anii ?90.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.