Puteti viziona aici videoclipul "Mor toti dusmanii". Cantaretul de manele a filmat un videoclip in prestigioasa institutie de cultura Manelistul Sorin Copilul de Aur a intrat in galeria marilor artisti care au evoluat, de-a lungul timpului pe scena
Puteti viziona aici videoclipul "Mor toti dusmanii". Cantaretul de manele a filmat un videoclip in prestigioasa institutie de cultura Manelistul Sorin Copilul de Aur a intrat in galeria marilor artisti care au evoluat, de-a lungul timpului pe scena Operei Romane din Capitala. El a realizat videomaneaua "La culcare... Noapte buna" in fata si in interiorul prestigioasei institutii de cultura. Spre deosebire de inaintasii sai, Nicolae Herlea, David Ohanesian sau Pompei Harasteanu, tanarul manelist a ales sa interpreteze o melodie trista, acompaniat de o blonda epatanta care manuie pianul cocotata pe scena mare. Cantarea incepe cam asa: "Noaptea nu am somn/ Ca plang de al tau dor..." si se sfarseste cand interpretul ingenuncheaza sentimental, vizibil indurerat, pe perdeaua rosie ce tasneste din pian. Manelistii au o predilectie pentru valorile culturale locale si universale pe care chiar unii oameni de cultura le ignora. Multe dintre videoclipuri au pe fundal cladiri monumentale printre care fosta manastire Chiajna, Catedrala din Timisoara si acum Opera Romana. Macar daca administratorii acestor cladiri ar scoate niste bani pentru reparatii de la cei care, dupa cum singuri afirma, au "buzunarul bancomat" si... "daca-i apuca nebunia cumpara toata Romania".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.