Socant. Americanul sustine ca a vrut sa se razbune pe sotia sa Patru copii cu varste cuprinse intre patru luni si trei ani au cazut victime tatalui lor ucigas. Lam Luong, in varsta de 37 de ani, i-a aruncat pe micuti de pe un pod din Alabama, de la
Socant. Americanul sustine ca a vrut sa se razbune pe sotia sa Patru copii cu varste cuprinse intre patru luni si trei ani au cazut victime tatalui lor ucigas. Lam Luong, in varsta de 37 de ani, i-a aruncat pe micuti de pe un pod din Alabama, de la o inaltime de 20 de metri. Luong, un american de origine vietnameza, in varsta de 37 de ani, este dependent de droguri. Se pare ca tatal-criminal si-a aruncat copiii in apa pentru a se razbuna pe sotia sa, din cauza ca aveau tot timpul discutii in contradictoriu. "S-au luat la cearta, cum faceau de obicei, din cauza dependentei lui de droguri si pentru ca avea o amanta. Imediat dupa ce s-au certat, Luong a luat copiii cu el si a plecat val-vartej de acasa, fara sa spuna niciun cuvant. A doua zi, amandoi au anuntat la politie ca micutii au disparut, dupa ce ii lasasera in grija unei prietene de familie", a povestit Kam Phengsisomboun, cumnatul lui Luong. Ulterior, Luong a marturisit ca si-a aruncat copiii de pe pod, fiind acuzat de omucidere cvadrupla. Zeci de barci si elicoptere cauta copiii. Operatiunile sunt ingreunate din cauza cetii si a curentilor, care ar fi putut sa-i duca pe micuti foarte departe de locul crimei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.