Miercuri, 9 ianuarie. Clubul isi astepta clientii Joi, 10 ianuarie. Patronii au dat jos sigla cu numele clubului si au pus autocolante pe geamuri Rasturnare de situatie in cazul bebelusului gasit mort intr-un tomberon din piata agroalimentara Cibin
Miercuri, 9 ianuarie. Clubul isi astepta clientii Joi, 10 ianuarie. Patronii au dat jos sigla cu numele clubului si au pus autocolante pe geamuri Rasturnare de situatie in cazul bebelusului gasit mort intr-un tomberon din piata agroalimentara Cibin din Sibiu. Desi, potrivit politistilor, stripteuza banuita ca si-a aruncat copilul a iesit din cercul suspectilor, patronii clubului de noapte au decis sa inchida localul. Hotararea este cu atat mai ciudata, cu cat nicio autoritate nu a dispus inchiderea localului. Cel mai probabil, proprietarii se stiau cu probleme si au hotarat sa inchida clubul pana se va finaliza cazul. Vecinii sunt cei mai multumiti, pentru ca, spun ei, acolo se petreceau lucruri necurate. "Nici nu le prea vedeam pe fete, pentru ca barul functiona numai noaptea. Saracele, cred ca le obligau sa doarma acolo!", a povestit o vecina pentru CANCAN.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.