Anchetatorii au stabilit exact filmul evenimentelor care au condus la conflictul violent care a avut loc, duminica dimineata, in fata discotecii Maxx, din Capitala. In jurul orei 04.00, imediat dupa ce personalul clubului a decis sa inchida, campion
Anchetatorii au stabilit exact filmul evenimentelor care au condus la conflictul violent care a avut loc, duminica dimineata, in fata discotecii Maxx, din Capitala. In jurul orei 04.00, imediat dupa ce personalul clubului a decis sa inchida, campionul K1, Eugen Preda, care petrecuse in acel local impreuna cu doi prieteni, s-a ridicat de la masa si s-a dus sa plateasca ce consumase. Fara sa stie, afara erau asteptati de Daniel Stancu, patronul firmei de paza "Mudava Security", insotit de aproximativ 40 de oameni. Intre timp, unul dintre amicii luptatorului Eugen Preda a iesit si a fost lovit cu o ranga in cap. Mai mult, imediat dupa aceea, fratele sportivului, Adrian, care a venit singur la locul incidentului, a fost si el lovit cu o piatra in cap. Cu toate ca doua echipaje de politie au ajuns in timp record la fata locului, bataia nu a putut fi evitata. In urma schimbului de lovituri, oamenii lui Mudava ar fi incercat sa fuga, moment in care au scos pistoalele si au inceput sa traga. Doua gloante i-au lovit si pe doi agenti veniti sa aplaneze conflictul, oamenii legii fiind obligati sa traga un foc de avertisment pentru calmarea spiritelor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.