Sub acoperire. O femeie care a abuzat mai multi copii a fugit in Norvegia, unde s-a dat drept baiat de 13 ani si s-a inscris la scoala Un elev de 13 ani care studia la o scoala din Oslo, Norvegia, s-a dovedit a fi o femeie acuzata de pedofilie si ca
Sub acoperire. O femeie care a abuzat mai multi copii a fugit in Norvegia, unde s-a dat drept baiat de 13 ani si s-a inscris la scoala Un elev de 13 ani care studia la o scoala din Oslo, Norvegia, s-a dovedit a fi o femeie acuzata de pedofilie si cautata de politia din Cehia. Barbora Skrlova, in varsta de 33 de ani, si-a pacalit colegii si profesorii timp de patru luni, perioada in care a pretins ca este adolescentul Adam. Nimeni nu si-a dat seama ca, de fapt, Adam este o femeie matura, si inca una certata cu legea. In Cehia natala, Barbora, care facea parte dintr-o secta, a fost acuzata ca ar fi molestat mai multi minori, dar, extrem de inventiva, aceasta a reusit sa insele vigilenta autoritatilor si sa paraseasca tara la timp. Norocul a parasit-o pe Barbora in Norvegia, unde politia si-a dat seama cu cine are de-a face. Tanara a fost recent extradata si asteapta sa fie judecata in Cehia pentru faptele sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.