Tehnicianul "ros-albastrilor", Marius Lacatus , aflat in cantonament cu echipa, la Oliva, a explicat motivele despartirii de Vali Badoi. "Preocuparea unui jucator profesionist este aceea de a se antrena si de a juca de fiecare data cand este solicit
Tehnicianul "ros-albastrilor", Marius Lacatus , aflat in cantonament cu echipa, la Oliva, a explicat motivele despartirii de Vali Badoi. "Preocuparea unui jucator profesionist este aceea de a se antrena si de a juca de fiecare data cand este solicitat. Din pacate, Badoi nu a facut nimic pentru a ma convinge sa-l titularizez. In plus, la meciul cu Dinamo, am fost informat ca el ceruse sa joace la echipa a doua. Probabil, prefera sa evolueze acolo sau sa afle daca face parte din lot, pentru a sti daca poate sa plece mai devreme acasa", a declarat Lacatus. Intre timp, Valentin Badoi a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu Poli Timisoara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.