Sexy din bisturiu. Starleta britanica si-a refacut aproape in intregime trupul cu ajutorul interventiilor chirurgicale Dupa ce si-a castigat faima datorita sanilor impresionanti, a blondului platinat si a pielii bronzate, Jordan, pe numele ei adevar
Sexy din bisturiu. Starleta britanica si-a refacut aproape in intregime trupul cu ajutorul interventiilor chirurgicale Dupa ce si-a castigat faima datorita sanilor impresionanti, a blondului platinat si a pielii bronzate, Jordan, pe numele ei adevarat Katie Price, s-a decis sa adopte o imagine mai potrivita statutului sau de mama si sotie. Ea a renuntat la decolteul voluptuos si a facut operatie de micsorare de sani, interventie care a costat-o 6.700 de euro. Aceasta a fost a patra operatie la sani, englezoaica facandu-si prima operatie in 1998, cand a trecut de la marimea 32B la 32E pentru aceeasi suma. In 2001, a ajuns la marimea 32FF. Pentru ca noi sanii erau prea grei ea a fost nevoita sa mai faca un lifting in 2004, pentru a-i putea mentine la aceeasi inaltime, operatie la fel de costisitoare ca si implanturile de silicon. Dupa ce si-a micsorat sanii, Jordan s-a intors din Los Angeles si cu un nas nou, in valoare de 7.200 de euro si cu pometi mai proeminenti care au costat-o 6.700 de euro. Pentru buze noi, mai provocatoare, starleta a scos din buzunar aproximativ 2.700 de euro pe injectii cu Restylane, substanta care da volum si un aspect natural buzelor. Cum bronzul i-a imbatranit si incarcat tenul, ea a dat inca 1.000 de euro pe patru sedinte de peeling chimic si inca 450 de euro pentru injectiile cu botox. Silueta mentinuta cu liposuctii la talie si solduri a costat 5.300 de euro. Si pentru ca imaginea sa fie completa, Jordan plateste 635 de euro pe saptamana pentru extensii si vopsitul parului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.