Deputatul  PRM de Valcea, Dumitru Dragomir (foto), se pregateste sa plece din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor. Potrivit unor surse parlamentare, Dragomir va parasi PRM-ul, partid pe listele caruia a intrat de doua ori in


Deputatul PRM de Valcea, Dumitru Dragomir (foto), se pregateste sa plece din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor. Potrivit unor surse parlamentare, Dragomir va parasi PRM-ul, partid pe listele caruia a intrat de doua ori in Parlament, si se va inscrie in PD-L. Supararea lui Dragomir se pare ca ar fi pornit de la faptul ca a fost in ultima vreme marginalizat in partid, in special din cauza dosarului pe care acesta il are la DNA. In acest dosar, Dragomir a fost acuzat de catre fostul presedinte al FC National, Constantin Iacov, de luare de mita, in legatura cu terenul pe care a fost construit sediul Ligii Profesioniste de Fotbal la un pret de patru ori mai mare decat era normal. Potrivit acelorasi surse, relatiile intre Dragomir si conducerea PRM s-au rupt din momentul in care presedintele LPF a refuzat sa investeasca in postul de televiziune Cosmos TV.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.