Jalnic. Posh Spice este criticata ca poarta fuste extrem de scurte, considerate de un celebru critic american drept "minimonstruozitati" Victoria Beckham are toate motivele sa fie dezamagita, fiindca stilul ei vestimentar nu este deloc apreciat. Un
Jalnic. Posh Spice este criticata ca poarta fuste extrem de scurte, considerate de un celebru critic american drept "minimonstruozitati" Victoria Beckham are toate motivele sa fie dezamagita, fiindca stilul ei vestimentar nu este deloc apreciat. Un binecunoscut critic de moda american, supranumit "Mr. Blackwell", a realizat topul celor mai prost imbracate vedete, in care Posh Spice ocupa primul loc. "Victoria Beckham e un dezastru in privinta modei, iar fustele si rochiile foarte scurte pe care le poarta sunt monstruoase. Nu o avantajeaza deloc, insa ea se incapataneaza sa le puna pe ea", explica "Mr. Blackwell". Pe locul al doilea s-a situat turbulenta cantareata britanica Amy Winehouse, despre care criticul american sustine ca nu are absolut nicio legatura cu moda sau feminitatea. Podiumul este completat de una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate, "o scobitoare batuta de o tornada". In top se mai regasesc Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, cantareata Avril Lavigne si actritele Jessica Simpson si Lindsay Lohan. "Castigatoarea" din 2006 si 2007 a topului celor mai prost imbracate staruri, Britney Spears, a fost iertata anul acesta de criticul american. "Nu ar fi corect sa fac remarci despre stilul ei atata vreme cat viata ei este intoarsa pe dos. Sper ca anul acesta sa fie unul mai bun pentru ea", a spus "Mr. Blackwell". Cel mai bine imbracate vedete sunt Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman, Cate Blanchett si Katie Holmes. Beyonce si iubita printului William al Marii Britanii, Kate Middleton, se afla si ele in randul personalitatilor care se imbraca cu gust.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.