Politistii comunitari sibieni au descoperit, marti seara, intr-un tomberon din Piata Agroalimentara Cibin, cadavrul inghetat al unui bebelus de sex masculin. Trupul era invelit intr-o punga de plastic. Se pare ca bebelusul ar apartine unei tinere an
Politistii comunitari sibieni au descoperit, marti seara, intr-un tomberon din Piata Agroalimentara Cibin, cadavrul inghetat al unui bebelus de sex masculin. Trupul era invelit intr-o punga de plastic. Se pare ca bebelusul ar apartine unei tinere angajate la un striptease din zona. Surse din politie sustin ca stripteusa in cauza era insarcinata, insa ieri, cand au inceput ancheta, acesteia ii disparuse sarcina in mod misterios. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul de Medicina Legala Sibiu in vederea efectuarii necropsiei, pentru a se stabili daca acesta s-a nascut viu, in acest caz mama fiind acuzata de pruncucidere sau omor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.