Sperante. Gigi Becali doreste un atacant de mare valoare si-a pus colaboratorii sa se intereseze de situatia suedezului de la FC Toulouse "Ros-albastrii" au incetat sa mai duca tratative pentru jucatori care nu sunt foarte bine cotati pe piata si ti
Sperante. Gigi Becali doreste un atacant de mare valoare si-a pus colaboratorii sa se intereseze de situatia suedezului de la FC Toulouse "Ros-albastrii" au incetat sa mai duca tratative pentru jucatori care nu sunt foarte bine cotati pe piata si tintesc spre idealuri mai inalte. Surse din cadrul clubului ne-au dezvaluit ca diriguitorii din bulevardul Ghencea s-au interesat de situatia atacantului celor de la FC Toulouse, Johan Elmander. Component al nationalei Suediei, coleg in linia de atac al celebrului Ibrahimovic, acesta este in acest moment in atentia marilor cluburi din Europa. Liverpool a oferit in vara 10.000.000 de euro, dar au fost refuzati, iar acum Tottenham il doreste, in caz ca Berbatov va pleca. Toate bune si frumoase, dar pretul atacantului suedez este de peste 12 milioane de euro, iar el mai are contract cu gruparea franceza pana in 2010. Gigi Becali le-a spus colaboratorilor sai ca plateste oricat pentru Elmader, pentru ca vrea sa aiba in echipa jucatori cu nume. Ramane de vazut cum vor reusi conducatorii clubului sa-l determine pe suedez sa vina la Steaua, bineinteles, dupa ce vor plati suma ceruta de Toulouse. Impresarul jucatorului, Wallsten Anders, ne-a declarat ca, deocamdata, jucatorul nu pleaca nicaieri: "Elmander este la Toulouse in acest moment si nu se pune problema vreunui transfer". In nationala Suediei a jucat 31 de partide si a marcat 11 goluri. Finantatorul Stelei le-a transmis lui Adrian Ilie, Marius Lacatus si Valeriu Argaseala ca nu vrea sa mai auda de transferuri ale unor jucatori slab cotati. In schimb, le-a promis oricati bani pentru a face o echipa care sa ocupe unul dintre primele doua locuri ce permit participarea in Liga Campionilor. Oferta de 7 milioane de euro pentru Dorin Goian Dinamo Kiev a trimis o oferta, pe adresa clubului din Ghencea, pentru fundasul nationalei, Dorin Goian . Ucrainienii sunt dispusi sa plateasca 7.000.000 de euro pentru "Goe". Gigi Becali a refuzat, suma fiind cu 3.000.000 de euro sub pretul cerut de el. Jucatorul a plecat, ieri, in cantonament cu Steaua, la Valencia, si asteapta o alta oferta care sa fie pe placul patronului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.