Teapa. Fotbalistul a depus plangere impotriva unei agentii de turism care nu a respectat termenii contractului Jucatorul echipei Sahtior Donetk, Razvan Rat, a depus plangere la politie, pentru inselaciune, nemultumit ca agentia de turism la care ape
Teapa. Fotbalistul a depus plangere impotriva unei agentii de turism care nu a respectat termenii contractului Jucatorul echipei Sahtior Donetk, Razvan Rat, a depus plangere la politie, pentru inselaciune, nemultumit ca agentia de turism la care apelase pentru un sejur in Insulele Maldive, de Craciun, nu i-a oferit confortul pe care, initial, il prezentase. Inainte de Sarbatori, fotbalistul s-a adresat agentiei Romantic Tour pentru o vacanta de vis. Oferta extrem de tentanta a operatorului de turism l-a determinat pe fotbalist sa faca pe loc rezervarile pentru el si sotia sa, Iulia. Surpriza din Maldive nu a fost, insa, deloc pe placul jucatorului de la Sahtior. In loc de promisul hotel de cinci stele, Rat s-a trezit cazat la unul de patru stele "plus facilitati". Revoltat, imediat ce s-a intors in tara, fotbalistul s-a prezentat la Sectia 10 Politie, unde a facut o plangere pentru inselaciune impotriva agentiei, pentru ca nu au fost respectati termenii contractuali. Jucatorul a cerut despagubiri in valoare de 13.000 de euro de la agentia Romantic Tour. Politistii Sectiei 10 au inceput cercetarile in cazul plangerii internationalului roman, pentru inselaciune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.