Neglijent. Politistul suspectat de uciderea sotiei a deteriorat amprentele de pe cadourile primite de la "Elodia" Cristian Cioaca a comis-o din nou: incercand sa demonstreze tuturor ca Elodia e vie si huzureste prin strainatate, el a declarat ca ar
Neglijent. Politistul suspectat de uciderea sotiei a deteriorat amprentele de pe cadourile primite de la "Elodia" Cristian Cioaca a comis-o din nou: incercand sa demonstreze tuturor ca Elodia e vie si huzureste prin strainatate, el a declarat ca ar fi primit daruri de la avocata disparuta, insa nu a predat respectivele probe procurorului, ci a purtat ceasul zile in sir si a umblat cu sticluta de parfum, distrugand amprentele expeditorului. Faptul ca Cioaca - ofiter de politie care a invatat la Academie despre conservarea probelor - n-a avut inspiratia sa predea imediat la Parchet darurile primite de Craciun, spune foarte multe despre aceasta poveste. Intrebat de ce nu a depus ceasul de lux si flaconul de parfum scump pentru expertizare, in conditiile in care suspectau ca acestea ar fi fost trimise de avocata disparuta, Florentin Sorescu, avocatul lui Cioaca, s-a fastacit: "Nu ne-a venit ideea! Ar fi si asta o varianta, sa se stabileasca daca exista amprentele Elodiei pe ceas si parfum... Dar acum e prea tarziu, clientul meu le-a atins. Eu am aflat intamplator de cadourile respective, in timpul unei audieri. De-a lungul timpului, clientul meu a mai primit de la Elodia Ghinescu cateva ceasuri si parfumuri asemanatoare cu acelea de la Craciun, si tocmai de aceea banuieste ca Elodia este aceea care i le-a trimis. Mai ales ca, dupa cum mi-a explicat clientul meu, in colet exista si o felicitare in care se mentiona: "Sper ca ti-ai gasit linistea!"". Pe de alta parte, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, este de parere ca episodul cu darurile "este o minciuna sfruntata, pe care n-ar crede-o nici un copil de 5 ani". "Daca i-ar fi trimis daruri lui Cristi, Elodia ar fi trimis si copilului cadouri si ne-ar fi trimis si noua, parintilor. Este o inventie menita sa alimenteze varianta lui Cristi, cum ca Elodia ar fi vie", a mai adaugat soacra lui Cioaca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.