Presedinte CSM  
Lidia Barbulescu, vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Ea a fost aleasa in unanimitate, in cadrul sedintei CSM, inlocuindu-l in functie
Presedinte CSM
Lidia Barbulescu, vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Ea a fost aleasa in unanimitate, in cadrul sedintei CSM, inlocuindu-l in functie pe Anton Pandrea. Lidia Barbulescu s-a nascut in localitatea Slatina, judetul Olt si este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Are o vechime de 30 de ani in activitatea juridica. A fost judecator la Judecatoria Slatina, la Tribunalul Olt, presedinte de sectie la Tribunalul Olt, vicepresedinte al Tribunalului Olt, presedinte la Tribunalul Olt, apoi judecator la Curtea Suprema de Justitie si vicepresedinte la Inalta Curte de Casatie si Justitie (din 2003 si pana in prezent). Pentru investirea in functia de presedinte al CSM, Jurnalul National o declara pe Lidia Barbulescu “Omul zilei”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.