Britanicul John Loughrey este atat de impresionat de povestea de viata a printesei Diana incat a hotarat sa isi demonstreze iubirea intr-un mod mai putin obisnuit. Barbatul si-a pictat pe fata, cu vopsea albastra, numele fostei sotii a printului Cha
Britanicul John Loughrey este atat de impresionat de povestea de viata a printesei Diana incat a hotarat sa isi demonstreze iubirea intr-un mod mai putin obisnuit. Barbatul si-a pictat pe fata, cu vopsea albastra, numele fostei sotii a printului Charles, precum si al iubitului ei, Dodi Al Fayed, si nu se jeneaza sa umble astfel "machiat" pe strazile din Londra. "Intotdeauna am fost fanul Dianei si anul trecut mi-a venit ideea sa imi scriu numele ei pe frunte. M-am hotarat pe loc ca trebuie sa folosesc vopsea albastra - e o culoare nobila, care ii placea foarte mult printesei", a povestit John. In plus, barbatul, care este foarte curios sa afle concluzia finala a anchetei privind moartea Dianei, nu a pierdut nici macar una dintre audierile de la Londra, care dureaza de 49 de zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.