Premiera. Oltchim va face memoriu la federatie si le va cere despagubiri celor patru pentru accidentarile suferite de Steluta Luca si Roxana Gatzel Victoria Rulmentului Brasov, 27-26 (16-15), in premiera, in derby-ul Ligii Nationale feminine de hand
Premiera. Oltchim va face memoriu la federatie si le va cere despagubiri celor patru pentru accidentarile suferite de Steluta Luca si Roxana Gatzel Victoria Rulmentului Brasov, 27-26 (16-15), in premiera, in derby-ul Ligii Nationale feminine de handbal, asupra campioanei, detinatoarei Cupei Romaniei si a Cupei Cupelor, Oltchim Ramnicu Valcea, a inflamat rau spiritele. Prin cea mai autorizata voce, Constantin Roibu (medaliona 1), manager general al SC Oltchim SA, sponsorul principal al echipei oltene, acestia si-au facut cunoscute doleantele. "Vom face un memoriu la Federatia Romana de Handbal, prin care vom cere excluderea pe viata a celor doi arbitri, State si Pavel. Prin modul in care au arbitrat, au permis lezarea integritatii fizice a jucatoarelor noastre. Motiv pentru care ne vom indrepta si in instanta si le vom cere daune morale si materiale", ne-a declarat Roibu, aflat la Milano in interese de serviciu. "De asemenea, ii vom chema in instanta pe antrenoarea de acolo si pe sponsorul principal, pentru declaratiile dupa meci. Prima si-a felicitat jucatoarele pentru ca i-au respectat intocmai indicatiile, iar cel de-al doilea a zis ca e multumit ca a facut orice ca sa castige acest meci. E pacat ca se intampla asa ceva in sport. De-abia incepusem sa avem rezultate ... Steluta Luca si Roxana Gatzel vor fi iar indisponibile, dupa ce au fost accidentate la Brasov", a punctat Roibu. El a mai anuntat ca, daca nu se va rejuca partida, pe teren neutru si cu arbitri straini, e gata sa retraga echipa din campionat. Sorin Tirca, presedinte la Rulmentul si sot al antrenoarei echipei din Brasov, a replicat: "Mariana s-a referit la respectarea indicatiilor tactice. E cea mai mare aberatie! Sa faca tot ce vor. Asteptam sa ne dea in judecata". La randul sau, Theodor Florescu, sponsor al formatiei ardelene, a declarat: "Asta dovedeste lipsa de caracter a unora. Asa ceva n-are ce cauta in sport. Imi pare rau pentru fetele accidentate, dar nu le-a lovit nimeni. Cand Tadici, la "nationala", le dadea indicatii jucatoarelor "Rupeti-le!", cum era?!". "Se fac de ras" Marian State a fost bulversat de acuzatii si n-a comentat. Vasile Pavel, colegul sau de arbitraj, a fost, insa, ferm: "Se fac de ras prin ceea ce fac. N-are voie sa mai castige altcineva? Noi am dus meciul corect pana la capat, desi a fost tensionat. Am primit 40 de mesaje de felicitare pentru cum am arbitrat. Rivalitatile lor sunt treaba lor. Luca a cazut, n-a atins-o nimeni, iar Gatzel a alunecat si a picat pe mana. Am dat doua minute eliminare pentru intentia de atac la gat. N-avem nicio vina noi. Ce sa facem, sa ne dam la o parte?! Am fluierat ce-a fost, caseta meciului e martor", a spus buzoianul Pavel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.