Schimbare. Ultimul panou publicitar cu starul englez, in care face reclama la lenjerie intima, il arata mai putin dotat fata de precedenta aparitie Hamsterul a parasit locatia din chilotii lui David Beckham. Prima reclama la lenjerie scumpa din gama
Schimbare. Ultimul panou publicitar cu starul englez, in care face reclama la lenjerie intima, il arata mai putin dotat fata de precedenta aparitie Hamsterul a parasit locatia din chilotii lui David Beckham. Prima reclama la lenjerie scumpa din gama Armani, in care fotbalistul englez aparea cu o proeminenta in zona intima, le-a dat de gandit jurnalistilor englezi (foto 1). Acestia au presupus, atunci, ca acolo se ascunde animalutul preferat al lui Brooklyn (n. r. - fiul cel mare al lui Beckham), adica hamsterul. Pe al doilea panou publicitar, care este expus prin marile orase ale lumii, "Becks", la fel de sumar imbracat ca si data trecuta, nu mai pare asa de bine dotat cum o aratase (foto 2). Ce s-a intamplat intre timp? Englezii glumesc si spun ca micutul hamster nu s-a mai inteles cu David, parasind locatia. Sau, poate sotia, Victoria, ii da o mana de ajutor cu pompa ei magica, obiect care o ajuta sa-si umfle sanii. In ultima vreme, cel mai barbat dintre masculii lumii in 2007 a cam comis-o. Se pare ca David Beckham nu si-a pierdut doar "ouale", ci si mintile. A ales sa se antreneze cu jucatorii de la Arsenal Londra, imbracand echipamentul de joc al firmei Nike. Acestia sunt rivalii celor de la Adidas, firma care ii da englezului 14,7 milioane de euro anual sa se imbrace sport numai de la ei. In schimb, fotbalistul de la L.A. Galaxy, prezent la Londra in ultima vreme, si-a facut timp pentru o intalnire cu premierul britanic Gordon Brown. Discutia a avut ca tema, evident, fotbalul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.