Mai iute. "Le Parisien" anunta ca fosta prima doamna a Frantei ar putea sa-si uneasca destinele cu Richard Attias pana la inceputul lunii februarie Cursa nuntilor in familia prezidentiala Sarkozy pare lansata, anunta romandie.com, care scrie ca, in
Mai iute. "Le Parisien" anunta ca fosta prima doamna a Frantei ar putea sa-si uneasca destinele cu Richard Attias pana la inceputul lunii februarie Cursa nuntilor in familia prezidentiala Sarkozy pare lansata, anunta romandie.com, care scrie ca, in timp ce Nicolas Sarkozy a refuzat, marti, sa dezvaluie data nuntii sale cu Carla Bruni, este posibil ca fosta lui sotie, Cecilia, sa se casatoreasca inaintea acestuia. Potrivit cotidianului francez "Le Parisien", citat de Mediafax, Cecilia si fostul sau prieten Richard Attias s-ar putea casatori in Elvetia, "in foarte scurt timp, poate chiar la inceputul lunii februarie". Cotidianul afirma ca fosta prima doamna a Frantei s-ar afla, in prezent, la Paris, dupa un nou sejur la New York, unde locuieste Attias. Presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat, marti, ca relatia sa cu cantareata si fostul model Carla Bruni este una serioasa, insa nu vrea sa faca publica o data pentru nunta, un cotidian francez dand ca posibila ziua de 9 februarie. Casatoriti din octombrie 1996, Cecilia si Nicolas Sarkozy s-au despartit temporar in 2005, dupa ce toata lumea a aflat de relatia doamnei Sarkozy cu publicitarul franco-american Richard Attias. Insa, dupa cateva luni, cei doi Sarkozy s-au impacat sub presiunea unui adevarat "bombardament" mediatic. Revenirea in cuplu a Ceciliei a fost foarte atent orchestrata pentru media: in timpul unei vizite in Guyana, la sfarsitul lunii iunie 2006, fotografii si cameramanii au putut realiza cate imagini au vrut cu cei doi, aflati la bordul unei barci. Dupa aceasta reintoarcere acasa, Cecilia a fost foarte discreta in timpul campaniei electorale a sotului sau, ea alegand sa nu apara in public la niciunul dintre mitingurile lui Sarkozy. Cei doi au divortat pe 18 octombrie 2007, dupa 11 ani de casnicie. Cecilia si Nicolas Sarkozy, in varsta de 52 de ani, au impreuna un fiu, Louis, in varsta de 10 ani. Neinspirat! Dincolo de zvonurile si speculatiile privind data la care vor avea loc cele doua nunti, presa a mai gasit un subiect de discordie. Revista "Gala" a publicat imagini din care reiese ca presedintele Sarkozy i-a daruit iubitei sale, fostul top model Carla Bruni, un inel identic cu cel daruit Ceciliei Sarkozy, fosta sa sotie. Este vorba despre modelul "Cupidon", de la Dior, creat, culmea, de cea mai buna prietena a fostei sotii a presedintelui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.