Printul William al Marii Britanii a pilotat pentru prima data un avion de lupta, in timpul orelor de zbor de la Royal Aerian Force. Cei prezenti au declarat ca William a fost un adevarat pilot, asemeni celor din filmul "Top Gun". Purtatorul de cuvan
Printul William al Marii Britanii a pilotat pentru prima data un avion de lupta, in timpul orelor de zbor de la Royal Aerian Force. Cei prezenti au declarat ca William a fost un adevarat pilot, asemeni celor din filmul "Top Gun". Purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii a declarat ca printul s-a descurcat bine si ca, pe viitor, el va pilota si elicoptere de lupta, de salvare si aeronave de transport sau bombardiere. William, care este ofiter in cadrul armatei britanice, va deveni la sfarsitul celor patru luni de antrenament si pilot in aviatia militara, continuand traditia tatalui sau, printul Charles. Din primavara, William va face antrenamente si cursuri de specialitate in cadrul Marinei Regale, urmand ca, dupa definitivarea stagiilor de pregatire, sa devina conducatorul tuturor fortelor armate britanice.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.