Isterie. Cantareata britanica a facut o criza de nervi cand a aflat ca japoneza Riyo Mori e prima pe lista Vestea ca japoneza Riyo Mori, "Miss Univers 2007", vrea sa cucereasca spatiul cu ajutorul companiei Virgin Galactic, condusa de miliardarul Ri
Isterie. Cantareata britanica a facut o criza de nervi cand a aflat ca japoneza Riyo Mori e prima pe lista Vestea ca japoneza Riyo Mori, "Miss Univers 2007", vrea sa cucereasca spatiul cu ajutorul companiei Virgin Galactic, condusa de miliardarul Richard Branson, a dat-o peste cap pe Victoria Bechkam. Se pare ca vedeta intentiona sa faca acelasi lucru, iar vestea ca altcineva ar putea sa i-o ia inainte a facut-o sa izbucneasca in lacrimi. Voiaj de 200.000 de dolari Enervata la culme de cutezanta Reginei Frumusetii, Victoria a facut o criza de isterie in fata amicei ei, Eva Longoria, si a promis ca lucrurile nu vor ramane asa. Impresionata de lacrimile Victoriei, Eva a decis sa o ajute si, prin intermediul impresarei ei, l-a contactat pe agentul lui Riyo Mori, Luke Batlan, de origine romana, in speranta medierii conflictului. Pana una-alta, japoneza figureaza pe lista de posibili pasageri spatiali ai companiei Virgin, in timp ce Victoria sta si se lamenteaza pe margine. Calatoria lui "Miss Univers" in spatiu se pare ca va avea loc la inceputul anului 2009 si va costa aproximativ 200.000 de dolari. In timpul celor trei ore de zbor, Riyo si tovarasii ei de drum vor avea posibilitatea sa admire Pamantul de la 18.288 metri altitudine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.