Unul dintre cei doi viceprimari ai Timisoarei, Adrian Orza, s-a oparit cu vin fiert in timp ce lua masa la un restaurant, dupa ce o chelnerita a scapat peste el o cana plina cu vin clocotit. Intamplarea nu ar fi avut loc daca prietenul si colegul sa
Unul dintre cei doi viceprimari ai Timisoarei, Adrian Orza, s-a oparit cu vin fiert in timp ce lua masa la un restaurant, dupa ce o chelnerita a scapat peste el o cana plina cu vin clocotit. Intamplarea nu ar fi avut loc daca prietenul si colegul sau, Corado Toader, consilier local, nu ar fi gesticulat atat de tare, incat sa o loveasca pe chelnerita ce tocmai le servea vinul. Toader i-a cerut scuze chelneritei, a ajutat-o imediat sa stearga masa si petele de pe costumul vicelui. Mai mult, acesta a mai comandat un rand si i-a promis viceprimarului ca ii va cumpara un nou costum.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.