Sosii. Gigi Becali si-a lasat mustata pentru ca vrea sa semene cu celebrul personaj din filmul "Pe aripile vantului". Varul sau mai mare, Ioan, s-a crezut si el, intr-o perioada, Robert De Niro Miliardarul din Pipera, care de-a lungul timpului a fos
Sosii. Gigi Becali si-a lasat mustata pentru ca vrea sa semene cu celebrul personaj din filmul "Pe aripile vantului". Varul sau mai mare, Ioan, s-a crezut si el, intr-o perioada, Robert De Niro Miliardarul din Pipera, care de-a lungul timpului a fost ba "Razboinicul Luminii", ba Mihai Viteazul, ba dulau, urs sau elefant, s-ar putea intruchipa, acum, si in personajul din balada populara Miorita: "Mandru ciobanel/ Tras printr-un inel/ Fetisoara lui,/ Spuma laptelui/ Mustacioara lui,/ Spicul graului/ Perisorul lui,/ Pana corbului". "Imi las mustata ca sa par mai serios. Asa e traditia la noi, la machedoni, ca dupa 50 de ani sa ne lasam mustata. E o dovada de seriozitate. Dar mie, daca nu o sa imi convina cum imi sta, o sa o rad imediat", ne-a declarat ieri Gigi Becali. Continuand pe tema "sosii ce-lebre", latifundiarul chiar a tinut sa precizeze ca "mama chiar semana, in tinerete, cu Vivien Leigh". Odata realizata asemuirea cu Clark Gable, Gigi Becali a izbutit, si de aceasta data, sa nu ramana mai prejos fata de varul sau mai mare, Giovanni, deseori "confundat" de mass-media cu actorul american Robert De Niro. In alta ordine de idei, Becali a tinut sa precizeze ca in 2008 va deveni cel mai bogat om din Romania, pentru ca "afacerile mele sunt imobiliare. Deci si daca nu fac nimic, averea mea se va dubla de la 3, la 6 milioane de euro". Dupa care a devenit, brusc, nostalgic: "Cateodata stau si ma gandesc ca nu mai imi trebuie nimic. M-am impacat cu Giovanni, restul nici nu mai conteaza".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.