Cruzime. Criminala a zdrobit capul batranei cu o galeata si i-a smuls, apoi, tot parul O batrana de 70 de ani din comuna suceveana Carlibaba a fost ucisa cu o cruzime rara de o consateanca, in varsta de 60 de ani, ce sustine ca victima ii facea vraj
Cruzime. Criminala a zdrobit capul batranei cu o galeata si i-a smuls, apoi, tot parul O batrana de 70 de ani din comuna suceveana Carlibaba a fost ucisa cu o cruzime rara de o consateanca, in varsta de 60 de ani, ce sustine ca victima ii facea vraji si a vrut, in acest fel, sa scape satul de diavol. Anchetatorii sustin ca cele doua se cunosteau, iar in noaptea crimei victima si-a invitat asasina sa ramana peste noapte la ea acasa. In timp ce dormea, Domnica Bartos a fost lovita in cap de mai multe ori cu o galeata de metal. Mai mult, dupa ce i-a zdrobit capul, Nastasia Dobos i-a smuls parul din cap si a lasat-o intr-o balta de sange. Batrana a fost gasita dimineata cu mainile zdrobite, semn ca a incercat din rasputeri sa se apere. Nastasia Dobos a marturisit ca victima ii facuse vraji si singura sansa ca sa scape de acestea si, implicit, de diavol, era sa o omoare. Dupa ce-a lasat-o intr-o balta de sange, criminala s-a culcat la cativa metri de corpul neinsufletit al batranei, plecand din casa acesteia abia spre dimineata. Ieri, femeia a fost internata in Sectia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judetean Suceava, urmand a supusa unei expertize psihiatrice.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.