O romanca a fost retinuta de autoritatile italiene dupa ce a ucis o femeie de 80 de ani din localitatea Albano Laziale, situata in apropiere de Roma. Romanca, in varsta de 39 de ani, fusese angajata sa o ingrijeasca pe batrana in urma cu cateva zile
O romanca a fost retinuta de autoritatile italiene dupa ce a ucis o femeie de 80 de ani din localitatea Albano Laziale, situata in apropiere de Roma. Romanca, in varsta de 39 de ani, fusese angajata sa o ingrijeasca pe batrana in urma cu cateva zile si a fost retinuta, luni noaptea, de carabinieri. Potrivit anchetatorilor, victima a fost batuta dupa un scandal violent cu menajera, iar ranile i-au fost fatale. Ziarul "La Repubblica" relateaza ca, dupa agresarea batranei, romanca l-a sunat pe fiul acesteia, care a chemat ambulanta. Medicii de la spitalul unde a fost transportata victima au constatat decesul. Menajera romanca a fost incarcerata in Penitenciarul Rebibbia, din Roma.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.