Andreea Mantea Discretie. Vedeta Pro TV nu i-a facut pe plac lui Iulian Moga atunci cand acesta a rugat-o sa-i dea numarul de telefon al Corinei Caragea Fratele lui Marius Moga are o viata amoroasa foarte incarcata. Acesta a profitat de celebritatea
Andreea Mantea Discretie. Vedeta Pro TV nu i-a facut pe plac lui Iulian Moga atunci cand acesta a rugat-o sa-i dea numarul de telefon al Corinei Caragea Fratele lui Marius Moga are o viata amoroasa foarte incarcata. Acesta a profitat de celebritatea dobandita prin legatura de rudenie cu faimosul compozitor si a incercat sa-si imbogateasca agenda cu diverse numere de telefon ale unor vedete. Insa, de cele mai multe ori, incercarile lui Iulian Moga au ramas fara finalizare. Ultima oara cand regizorului de videoclipuri i-a cazut cu tronc cineva a fost pe 1 Decembrie, imediat dupa editia speciala a show-ului "Dansez pentru tine". Atunci, pe ringul de dans a evoluat si Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive Pro Tv. Surse din anturajul lui Iulian ne-au declarat ca acesta a studiat-o minutios, iar dupa show a apelat la "cumnata" sa, Iulia Vantur, pentru a-i intermedia o eventuala intalnire cu frumoasa bruneta. I-a cerut numarul de telefon, dar iubita fratelui sau a fost avertizata, in urma cu ceva timp, sa nu dea numerele de telefon ale colegelor din televiziune, fara aprobarea lor. In plus, prezentatoarea matinalului din weekend stia ca Moga Jr. nu are nicio sansa, deoarece Corina Caragea are o relatie cat se poate de serioasa cu Claudiu, iubitul ei. Asa ca vedeta Pro TV l-a refuzat pe fratele lui Marius, in ciuda insistentelor acestuia. S-a impacat cu vedeta "Playboy" Iulian Moga nu a trebuit sa suspine mult dupa bruneta de la pupitrul stirilor sportive, caci s-a consolat in bratele fostei sale iubite, Andreea Mantea alaturi de care a mai fost timp de sase luni. Modelul a revenit la ganduri mai bune in ceea ce-l priveste pe fratele lui Marius Moga. Desi la inceputul lui decembrie, ea refuza sa se impace cu el, de Craciun a cedat si, de atunci, cei doi formeaza din nou un cuplu. In plus, Iulian Moga si vedeta "Playboy" au petrecut Sarbatorile impreuna cu parintii lui, in Bucuresti. Odata cu reinnodarea acestei relatii, regizorul de videoclipuri a pus capat aventurilor sale amoroase. El a mai incercat sa fie cu Oana, sora Deliei, atribuindu-si, recent, o relatie, cu Cristina Rus.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.