Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a demostrat inca o data faptul ca este un lider caruia ii place sa faca declaratii neconventionale si lipsite de diplomatie. Intr-un interviu acordat topmodelului Naomi Campbell pentru revista "GQ", Chavez nu s-
Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a demostrat inca o data faptul ca este un lider caruia ii place sa faca declaratii neconventionale si lipsite de diplomatie. Intr-un interviu acordat topmodelului Naomi Campbell pentru revista "GQ", Chavez nu s-a sfiit sa afirme ca actuala sotie a printului Charles, ducesa de Cornwall, este urata sau ca presedintele american George W. Bush este nebun de legat. Aceasta, insa, nu este singura declaratie defaimatoare pe care venezueleanul a facut-o la adresa lui Bush, in trecut catalogandu-l drept "dracul gol". Intrebat de Campbell daca s-a gandit vreodata sa pozeze la bustul gol, asemenea lui Vladimir Putin, presedintele Chavez nu a stat mult pe ganduri si a raspuns: "Pai, de ce nu? Pune mana sa vezi ce muschi am!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.