Politistii ieseni au finalizat cercetarile in dosarul fiului deputatului liberal Traian Dobre, Cristian, acuzat ca a lo-vit-o pe crainica unei televiziuni locale intr-un club de noapte, fisurandu-i nasul. "Dosarul va fi trimis la Parchetul de pe lan
Politistii ieseni au finalizat cercetarile in dosarul fiului deputatului liberal Traian Dobre, Cristian, acuzat ca a lo-vit-o pe crainica unei televiziuni locale intr-un club de noapte, fisurandu-i nasul. "Dosarul va fi trimis la Parchetul de pe langa Judecatorie cu propunere de trimitere in instanta pentru infractiunea de lovire si alte violente", a declarat Lucian Solomon, purtator de cuvant al IPJ Iasi. Pe 16 decembrie, Aida Ursu se afla impreuna cu prietenul sau si o amica intr-un club din Iasi. La un moment dat, Cristian Dobre, care era, sustine victima, in stare de ebrietate, a inceput sa faca scandal, sa sparga paharele de pe masa si a lovit-o pe aceasta cu pumnul in plina figura. Deputatul Dobre s-a oferit sa o ajute pe fata sa isi repare nasul la un chirurg cunoscut din Moldova, desi sustine ca si fiul sau a fost agresat in acea noapte de grupul care o insotea pe Aida Ursu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.