Chiar daca si-a tinut fiica doua zile pe aeroportul Henri Coanda, incercand sa ia cursa spre Paris, Teo a reusit sa se tina de promisiune si sa o duca, in cele din urma, pe Maia la Disneyland. Copilul s-a indragostit, cum era de asteptat, pe loc de
Chiar daca si-a tinut fiica doua zile pe aeroportul Henri Coanda, incercand sa ia cursa spre Paris, Teo a reusit sa se tina de promisiune si sa o duca, in cele din urma, pe Maia la Disneyland. Copilul s-a indragostit, cum era de asteptat, pe loc de personajele de poveste. Mai mult, fetita vedetei si-a anuntat mama ca atunci cand va fi mare, ea vrea sa fie Alba ca Zapada si nu bucatareasa, asa cum anuntase initial. Pana ca dorinta sa i se "implineasca", Teo i-a cumparat micutei o rochita asemanatoare cu cea a personajului preferat, de care Maia nu se mai dezlipeste. Vedeta tv a fost pe punctul de a renunta la excursie, dat fiind faptul ca din cauza vremii nu a putut "decola" la timp, dar nu a putut intrucat risca sa-si piarda toate bagajele, care plecasera deja, inaintea sa, cu o alta cursa.Teo si Maia vor reveni in tara in cursul zilei de astazi, prezentatoarea urmand sa-si "intre in paine" la Prima TV, incepand din 20 ianuarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.