Derby-ul Ligii Nationale feminine de handbal, Rulmentul Brasov - Oltchim Ramnicu Valcea, nu va fi vazut in direct la televizor. Cei de la sport.ro au solicitat ca meciul sa se dispute de la 17.00, insa nici gazdele, nici oaspetii n-au fost de acord.
Derby-ul Ligii Nationale feminine de handbal, Rulmentul Brasov - Oltchim Ramnicu Valcea, nu va fi vazut in direct la televizor. Cei de la sport.ro au solicitat ca meciul sa se dispute de la 17.00, insa nici gazdele, nici oaspetii n-au fost de acord. Ca atare, partida va fi transmisa inregistrata, de la 19.00. Campioana, detinatoarea Cupei Romaniei, a Cupei Cupelor si a Supercupei Europei, pregatita de selectionerul Gheorghe Tadici, a sarbatorit-o duminica pe Ionela Galca-Stanca . De cealalta parte, Ionica Munteanu si rusoaica Natalia Spirova, care sarbatoreste Craciunul dupa vechiul calendar ortodox, au amanat petrecerile dupa meci. Din lotul Marianei Tarca lipseste Simona Vintila, operata la tendonul lui Ahile, iar de la Oltchim, Vali Elisei-Ardean, in gips, si Iulia Puscasu, operata la umar. Ardelencele sunt in cantonament la Hotel Capitol, iar oltencele, la Hotel Caraiman, in Poiana Brasov.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.