Razbunare. O romanca de numai 17 ani a fost omorata de fostul ei prieten italian, chiar in noaptea dintre ani O romanca in varsta de 17 ani a fost impuscata mortal, in noaptea de Revelion, in orasul Rosarno, de fostul ei prieten italian, care, potri
Razbunare. O romanca de numai 17 ani a fost omorata de fostul ei prieten italian, chiar in noaptea dintre ani O romanca in varsta de 17 ani a fost impuscata mortal, in noaptea de Revelion, in orasul Rosarno, de fostul ei prieten italian, care, potrivit politistilor, avea antecedente penale. Adolescenta Cornelia Duana se mutase in oraselul italian Rosarno, situat in sudul Peninsulei, in urma cu doi ani, impreuna cu familia si avea o relatie sentimentala cu un vecin, Giuseppe Ceravolo, in varsta de 29 de ani. Cei doi aveau chiar o fetita impreuna, nascuta in urma cu doua luni. In ultima vreme, romanca isi exprimase intentia de a pune capat relatiei cu italianul, pe care il considera un om violent. Suparat, Giuseppe Ceravolo, cunoscut cu antecedente penale, a amenintat-o de mai multe ori ca o va ucide daca nu se vor impaca. In seara de Revelion, italianul a venit in fata casei romanilor, insotit de doi prieteni, si a inceput sa traga in aer cu o arma de foc. Tatal fetei i-a rugat sa plece, insa Ceravolo si cei doi complici au revenit in fata casei si au continuat amenintarile. Dupa un timp, Cornelia Duana si parintii ei au iesit la usa, unde au inceput sa se certe violent cu cei trei italieni. Scandalul s-a terminat in sange. La un moment dat, Ceravolo a tras un foc de arma care a ranit-o pe romanca in zona toracelui. Desi a fost transportata imediat la spitalul din Rosarno, tanara de 17 ani nu a putut fi salvata. Giuseppe Ceravolo a fost arestat sub acuzatia de omor voluntar, desi acesta le-a declarat politistilor ca a fost vorba de un accident.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.