Esec. Din cauza vremii nefavorabile, britanicii de la The Prodigy au adunat numai 4.000 de spectatori Ceata a dat peste cap toate evenimentele pe care administratia le pregatise pentru a marca inchiderea programului "Sibiu, Capitala Culturala". Desi
Esec. Din cauza vremii nefavorabile, britanicii de la The Prodigy au adunat numai 4.000 de spectatori Ceata a dat peste cap toate evenimentele pe care administratia le pregatise pentru a marca inchiderea programului "Sibiu, Capitala Culturala". Desi pe scena amplasata in centrul orasului au urcat, de Revelion, trupe celebre precum The Prodigy, Europe sau Reamon, concertele abia daca au adunat 4.000 de spectatori. Oamenii au plecat nemultumiti inainte ca spectacolul sa se termine, deoarece abia daca si-au zarit idolii pe scena. Cei mai dezavantajati au fost, insa, cei insarcinati sa faca show-ul cu artificii, efectele pirotehnice fiind invaluite in totalitate in ceata. Pentru toate evenimentele ce au marcat inchiderea programului "Sibiu, Capitala Culturala Europeana", primaria a cheltuit aproximativ 2,4 milioane de euro. Frigul a creat probleme si la Timisoara, unde de Revelion a cantat Chris Norman, fostul solist de la Smokie. Norman a concertat timp de 90 de minute, dardaind de frig. Pentru spectacolul din noaptea dintre ani, acesta a luat un onorariu de 70.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.