Ministrul edu­catiei, Cris­tian Adomnitei, a decla­rat, pentru Mediafax, ca, in acest an, va urmari sa nu mai ramana bani necheltuiti din bugetul alocat domeniului sau. El promite sa fie mult mai riguros in repectarea termenelor pe care m
Ministrul edu­catiei, Cris­tian Adomnitei, a decla­rat, pentru Mediafax, ca, in acest an, va urmari sa nu mai ramana bani necheltuiti din bugetul alocat domeniului sau. El promite sa fie mult mai riguros in repectarea termenelor pe care ministerul si le-a asumat in realizarea proiectelor.


„Sunt hotarat sa afisez toate programele cu termene scadente, astfel incat nimeni sa nu mai spuna ca a uitat cand trebuia sa predea o lucrare", a declarat Cristian Adomnitei. El a adaugat ca, in 2008, vrea ca toate scolile speciale pentru copiii cu handicap sa fie dotate cu aparate de recuperare fizica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.