Salariatii cu varste de pana in 35 de ani au obligatia sa adere pana la sfarsitul acestei luni la un fond de pensii administrat privat (obligatoriu). In caz contrar, vor fi repartizati aleatoriu, prin sistemul informatic al Casei Nationale de Pensii
Salariatii cu varste de pana in 35 de ani au obligatia sa adere pana la sfarsitul acestei luni la un fond de pensii administrat privat (obligatoriu). In caz contrar, vor fi repartizati aleatoriu, prin sistemul informatic al Casei Nationale de Pensii. Cele 18 fonduri de pensii obligatorii sunt: Avia Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Allianz-Tiriac Pensii Private, ING Fond de Pensii, Generali Fond de Pensii, BT Aegon Fond de Pensii, Prima Pensie Fond de Pensii, AIG Fond de Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, OTP Fond de Pensii, BRD Fond de Pensii, Omniasig Pensii, BCR Administrare Fond de Pensii, Bancpost Fond de Pensii, KD Fond de Pensii, Marfin Fond de Pensii, MKB Romexterra Fond de Pensii, AG2R Fond de Pensii si Zepter Fond de Pensii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.