Sinucigas dupa ce l-a certat nevasta. Suparat ca s-a certat cu nevasta pe tema cheltuielilor cu autoturismul, craioveanul Costel Olteanu de 45 de ani a vrut sa-si puna capat zilelor, ieri-dimineata, aruncandu-se cu tot cu masina in Jiu. Barbatul si-
Sinucigas dupa ce l-a certat nevasta. Suparat ca s-a certat cu nevasta pe tema cheltuielilor cu autoturismul, craioveanul Costel Olteanu de 45 de ani a vrut sa-si puna capat zilelor, ieri-dimineata, aruncandu-se cu tot cu masina in Jiu. Barbatul si-a anuntat tentativa de sinucidere la 112, dar planul nu i-a iesit, masina ramanand suspendata pe mal. Termopane doar pe hartie. Managerul Spitalului Judetean "Sf. Pantelimon" Focsani, dr. Gabriel Negoita, il acuza pe fostul director ca, in 2005, ar fi platit degeaba o firma cu un miliard de lei, pentru a instala termopane si nici pana acum institutia nu are niciun metru de geam termopan. "Numai sectia Pediatrie a unitatii figureaza cu 12 mp de termopan. In realitate, nici urma de termopan, starea tamplariei fiind deplorabila. Firma a incasat banii fara sa faca nimic", a declarat Negoita, care a preluat managementul spitalului in urma cu numai trei luni. Chinezul ucigas ramane in arest. Chinezul care, in 1995, si-a ucis doi conationali si le-a aruncat cadavrele in toaleta unui apartament din Bucuresti, ramane in arest. Decizia a fost luata, ieri, de Curtea de Apel Bucuresti. Zhao Tun Gao, in varsta de 43 de ani, a fost predat autoritatilor romane luni noaptea, dupa ce a fost prins in Cehia, in urma cu patru ani. Copil ucis de un geam spart. Un copil in varsta de 6 ani din Petrosani a murit, ieri, dupa ce a fost lovit de cioburile unui geam care s-a spart din cauza vantului, in timp ce baiatul se juca in fata unui bloc. Cioburile i-au despicat pur si simplu cutia craniana, micutul murind in ciuda interventiei chirurgicale la care a fost supus. Omorata de doua masini. O eleva de 15 ani a murit dupa ce a fost izbita de doua masini, in timp ce traversa strada intr-o comuna de langa Iasi. Fata a fost luata pe capota de o masina si apoi izbita de un alt autovehicul care venea cu viteza din sens opus. A fost tarata cativa metri pe carosabil, decesul survenind instantaneu. Primele cercetari arata ca vina cea mai mare o are eleva, care traversa prin loc nepermis. Satenii spun, insa, ca in zona nu exista treceri de pietoni si ca acesta nu este primul accident tragic care se intampla. Au spart automatul de cafea. Politistii ieseni au fost sesizati ca, in noaptea de marti spre miercuri, persoane necunoscute au spart un automat de cafea din incinta Spitalului de Copii "Sf. Maria". Hotii nu au furat cafeaua sau banii, ci sistemul de citire al monezilor, valoarea prejudiciului fiind de 2.000 de lei. Oamenii legii incearca acum sa ii gaseasca pe hoti si, mai ales, sa inteleaga cum au reusit acestia sa patrunda in holul spitalului, dar si ce intrebuintare vor gasi pretioasei "capturi".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.