Ministrul malaezian al Sanatatii a fost fortat sa demisioneze dupa ce mai multe DVD-uri in care aparea facand sex cu o tanara au fost date publicitatii. Chua Soi Lek, in varsta de 60 de ani, si-a anuntat decizia dupa ce presa a scris ca zeci de DVD-
Ministrul malaezian al Sanatatii a fost fortat sa demisioneze dupa ce mai multe DVD-uri in care aparea facand sex cu o tanara au fost date publicitatii. Chua Soi Lek, in varsta de 60 de ani, si-a anuntat decizia dupa ce presa a scris ca zeci de DVD-uri au fost impartite in statul natal al politicianului, Johor. "Nu conteaza cine a facut inregistrarile, ci faptul ca familia mea - sotia si cei trei copii -au acceptat scuzele mele", a spus ministrul. El a precizat ca partenera din camera de hotel este "o prietena personala" si a subliniat ca nu el este cel care a facut inregistrarea. Ca ministru al Sanatatii, Chua a pledat pentru folosirea prezervativelor ca metoda de combatere a raspandirii virusului HIV.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.