Un incident ce ar putut avea urmari grave s-a petrecut, ieri, in familia presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu. Fiul acestuia, Adrian, 28 de ani, a cazut de la balconul apartamentului parintilor sai, situat la etajul pa
Un incident ce ar putut avea urmari grave s-a petrecut, ieri, in familia presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu. Fiul acestuia, Adrian, 28 de ani, a cazut de la balconul apartamentului parintilor sai, situat la etajul patru, intr-un bloc din Focsani. Tanarul a scapat cu viata, dar a ajuns la spital cu ambele picioare fracturate si a declarat ca a alunecat pe gheata formata in balcon. Surse de la Serviciul de Ambulanta sustin, insa, ca tanarul s-ar fi aruncat in gol, dupa un conflict cu tatal sau, la ora accidentului amandoi aflandu-se sub influenta alcoolului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.