Ploaie de artificii, jocuri profesioniste de lasere, dar si discoteci sau taxiuri atacate cu petarde ori zeci de betivi care si-au plasat lovituri de bata in moalele capului. Aceste imagini contrastante au putut fi traite la Iasi in noaptea dintre an
Ploaie de artificii, jocuri profesioniste de lasere, dar si discoteci sau taxiuri atacate cu petarde ori zeci de betivi care si-au plasat lovituri de bata in moalele capului. Aceste imagini contrastante au putut fi traite la Iasi in noaptea dintre ani.
megaspectacolul organizat de prima-
ria municipiului Iasi a strans la Palatul Culturii peste 15.000 de oameni care l-au urmarit, in pofida gerului care a coborat mercurul termometrelor la multe grade sub zero. Fun Factory, Pachanga, Culture Beat, Underdog Project si Captain Hollywood Project au fost formatiile alese de municipalitatea ieseana pentru a concerta la Revelionul in strada organizat in fata Palatului Culturii. Autoritatile locale au adus o scena speciala, de 300 mp, din Italia, dotata cu aparatura de ultima generatie, cat si sase ecrane de un metru latime si sase metri inaltime fiecare. In plus, un alt ecran, de 36 mp, a fost montat in spatele scenei. Conform reprezentantilor municipalitatii, sonorizarea a fost de 200.000 W, cea mai puternica adusa pana acum la Iasi. "Personal specializat venit din Italia a montat si schele inalte de 12 metri, cat un bloc de patru etaje. Schelele au fost pline de lumini si au plecat din fata scenei, iar pe o distanta de 60 m au fost deasupra publicului", a declarat directorul executiv al Primariei Iasi, Cosmin Coman. Focul de artificii, de la miezul noptii, a tinut 20 de minute, iar formatiile din strainatate au urcat pe scena italiana incepand cu orele 20.00 si pana la orele 2.00. Oficialii municipalitatii au refuzat sa faca publice sumele incasate de formatiile din strainatate, invocand clauze confidentiale din contractele semnate cu acestea. Potrivit unor reprezentanti ai Primariei, fondurile sunt de ordinul sutelor de mii de euro. Recent, insa, la o emisiune televizata, Gheorghe Nichita a dezvaluit ca aducerea lui Al Bano a costat 60.000 euro, din care 5.000 euro a costat doar transportul solistului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.