Clanul Carabulea din Piatra Neamt este in centrul unui nou scandal, dupa ce doi tineri au fost injunghiati la petrecerea Revelionului. Este cea mai recenta violenta dintr-o serie inceputa inainte de anul 2000.

dupa cativa ani de liniste, B
Clanul Carabulea din Piatra Neamt este in centrul unui nou scandal, dupa ce doi tineri au fost injunghiati la petrecerea Revelionului. Este cea mai recenta violenta dintr-o serie inceputa inainte de anul 2000.

dupa cativa ani de liniste, Bobi Carabulea a recidivat. Victimele sunt de data aceasta doi tineri, care au fost injunghiati pentru ca au sarit in ajutorul unui comesean. Bobi Carabulea, purtand, dupa casatorie, numele Abdelateaf, a scos cutitul pentru a ameninta o persoana cu care avea o rafuiala si i-a injunghiat pe Ioan Enache si Iustinian Huma. Cel mai grav ranit dintre tineri, Iustinian Huma, a fost transportat la spital cu taxiul, chiar de catre Bobi Carabulea, iar pentru cealalta victima a venit Salvarea. Ioan Enache a refuzat internarea. Conform Politiei, nu a fost operata nici o arestare. "Politia Piatra Neamt a fost sesizata in jurul orei 03.15 a primei zile din acest an, ca in incinta clubului Hotelului Central din Piatra Neamt a avut loc o altercatie. Conform cercetarilor preliminare, Ionel Carabulea si Bobi Abdelateaf au urcat la balcon, unde, la una dintre mese, au avut o altercatie. Bobi a scos un cutit, cu care ameninta o persoana, in ajutorul careia au intervenit Ioan Enache, in varsta de 27 de ani, si Iustinian Huma, in varsta de 30 de ani, care au fost injunghiati. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente Neamt. Ioan Enache a refuzat internarea. A fost intocmit un dosar penal, in care persoanele sunt cercetate in stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. In functie de constatarile medico-legale, cercetarea se va extinde si pentru acuzatia de lovire, vatamare corporala sau vatamare corporala grava", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Neamt, inspector Catalina Badeanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.