Conditiile meteorologice se pastreaza in aceleasi conditii pe tot parcursul zilei de joi, anunta ANM preluata de Antena 3. In TARA, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros in sudul si estul teritoriului si variabil in rest. Ind
Conditiile meteorologice se pastreaza in aceleasi conditii pe tot parcursul zilei de joi, anunta ANM preluata de Antena 3. In TARA, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros in sudul si estul teritoriului si variabil in rest. Indeosebi ziua, va mai ninge in Muntenia si Dobrogea si pe arii restranse in Moldova, Oltenia si la munte. In sud-est, ninsorile vor fi viscolite si mai importante cantitativ. In zonele joase din vest si centru izolat va fi ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad Celsius, iar cele minime intre -16 si -6 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

VINERI
Vremea va deveni geroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si va mai ninge slab in sud-est. In zonele joase va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -18 si -8 grade, mai scazute in depresiuni pana la valori in jur de -20 grade.

SaMBATA
Vremea va fi geroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros, iar in zonele joase va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. In vestul si sud-vestul tarii, local va ninge slab. Vantul va prezenta unele intensificari pe litoral, in sudul Banatului si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si -2 grade. Temperaturile minime vor fi de la -20 la -18 grade in zonele depresionare, pana spre -4 grade in vestul tarii.

LA BUCURESTI
Vremea va fi deosebit de rece pe tot parcursul zilei de joi. Cerul va fi mai mult noros si in cursul zilei va mai ninge, iar vantul va continua sa prezinte intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -4 grade, iar cea minima va fi de -10 ... -9 grade.

VINERI
Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros si in cursul zilei va mai ninge, iar vantul va continua sa prezinte intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -4 grade, iar cea minima va fi de -10 ... -9 grade.

SaMBATA
Vremea va fi geroasa, indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi temporar noros si se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -7...-6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -12 grade.

LA MUNTE
Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Meridionali si Orientali, unde, mai ales in cursul zilei, pe arii restranse, a mai ninge. In restul zonei montane, cerul va deveni variabil, dar pe vai se va semnala ceata cu depunere de chiciura. Vantul va mai prezenta unele intensificari in zona montana inalta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.