Unii spun ca arata perfect, altii isi dau coate si susotesc pe la colturi ca Monica Columbeanu a ajuns numai piele si os. Se pare ca tanara a plecat urechea la barfe si este dornica sa mai puna cateva kilograme pe ea. “Toata lumea mi-a zis ca
Unii spun ca arata perfect, altii isi dau coate si susotesc pe la colturi ca Monica Columbeanu a ajuns numai piele si os. Se pare ca tanara a plecat urechea la barfe si este dornica sa mai puna cateva kilograme pe ea. “Toata lumea mi-a zis ca sunt prea slaba, asa ca vreau sa ma ingras. Nu am tinut niciodata un regim de slabit propriu-zis, mananc destul de sanatos si muncesc mult. De la un timp insa, am foarte multe proiecte in desfasurare, sunt mai tot timpul pe drumuri, iar acest lucru ma oboseste foarte tare. Poate asta este si motivul pentru care am slabit. Nu ma plang, atunci cand sunt obosita ma simt foarte bine, pentru ca stiu ca fac ceva si nu stau degeaba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.