Incident. Cantaretele l-au acuzat pe producator ca lanseaza zvonuri pentru a-si creste audienta Omagiata recent intr-o editie a show-ului "Geniali" de la Antena 1, cantareata Margareta Paslaru a avut parte si de o surpriza mai putin placuta, chiar d
Incident. Cantaretele l-au acuzat pe producator ca lanseaza zvonuri pentru a-si creste audienta Omagiata recent intr-o editie a show-ului "Geniali" de la Antena 1, cantareata Margareta Paslaru a avut parte si de o surpriza mai putin placuta, chiar din partea celui care produce emisiunea, Valeriu Lazarov (medalion). Intrat in legatura cu artista prin telefon, acesta a spus, printre altele, ca Margareta a fost nevoita sa cante de multe ori impreuna cu Marina Voica in spectacolele produse de el, desi ele se invidiau foarte tare una pe cealalta. Prezente amandoua in studio, Margareta si Marina au ramas mute de uimire la auzul acestor afirmatii, negand vehement existenta unei rivalitati intre ele. Margareta Paslaru a declarat ca gestul lui Lazarov nu poate fi explicat decat prin dorinta lui nemasurata de a starni rumoare si, implicit, audienta in jurul show-urilor sale. Marina Voica a marturisit ca ea si Margareta s-au inteles dintotdeauna foarte bine si au avut o relatie profesionala foarte buna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.