Patru timisoreni risca sa petreaca ani buni in inchisoare, dupa ce au fost prinsi de politisti, in noaptea de Revelion, carand cateva genti pline cu tigari si cartele telefonice, toate furate dintr-un magazin. Hotii au fost remarcati de oamenii legi
Patru timisoreni risca sa petreaca ani buni in inchisoare, dupa ce au fost prinsi de politisti, in noaptea de Revelion, carand cateva genti pline cu tigari si cartele telefonice, toate furate dintr-un magazin. Hotii au fost remarcati de oamenii legii in timp ce treceau prin centrul orasului cu bagajele voluminoase, iar la sectie si-au recunoscut imediat vina. Acestia sustin ca au reusit sa intre in magazin impingand usa cu umarul. Se pare ca jaful propriu-zis a fost facut de o singura persoana, Dan A, de 26 de ani, acesta platindu-i apoi, cu cate un cartus de tigari, pe ceilalti trei, ca sa-l ajute la transportul bagajelor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.