Inspectoratele scolare din tara pot sa amane inceperea scolii, programata pentru 6 ianuarie, in situatiile in care zapada abundenta ar putea impiedica desfasurarea normala a activitatilor, a declarat consilierul din cadrul Ministerului Educatiei Miha
Inspectoratele scolare din tara pot sa amane inceperea scolii, programata pentru 6 ianuarie, in situatiile in care zapada abundenta ar putea impiedica desfasurarea normala a activitatilor, a declarat consilierul din cadrul Ministerului Educatiei Mihaela Suciu, citata de Realitatea TV.

"Am solicitat inspectoratelor sa informeze Ministerul Educatiei zilnic, iar noi cetralizam in fiecare zi situatia din judete", a mai spus reprezentantul Ministerului Educatiei. Mihaela Suciu a precizat ca duminica dimineata se va cunoaste cu siguranta daca scoala incepe in mod normal sau nu.

Ultima vacanta din semestrul intai a inceput in data de 22 decembrie si ar trebui sa se incheie in data de 6 ianuarie. Elevii vor incheia primul semestru al anului scolar 2007/2008 in data de 10 februarie. Cursurile semestrului al II-lea vor incepe luni, 11 februarie 2007 si vor dura pana vineri, 13 iunie 2008. Din data de 26 aprilie si pana in data de 4 mai 2008, elevii vor fi in vacanta de primavara. Vacanta de vara va incepe sambata, 14 iunie si se va termina duminica, 14 septembrie 2008.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.