Adormiti. Celebrul vuiet de pe "Teatrul Viselor" a fost inlocuit de suporterii lui United cu motaieli si cascaturi dupa petrecerile de Revelion Englezii din Manchester nu si-au revenit dupa chefurile de Revelion. Acest lucru l-a observat si Sir Alex
Adormiti. Celebrul vuiet de pe "Teatrul Viselor" a fost inlocuit de suporterii lui United cu motaieli si cascaturi dupa petrecerile de Revelion Englezii din Manchester nu si-au revenit dupa chefurile de Revelion. Acest lucru l-a observat si Sir Alex Ferguson, la primul meci al lui United din acest an. Chiar pe 1 ianuarie, "diavolii rosii" aveau meci pe "Old Trafford", cu Birmingham. Si pentru ca partida se juca la ora 17.00, iar fanii de abia se trezisera dupa betia din noaptea de peste ani, acestia nu s-au mai ridicat la nivelul obisnuit. Chiar si asa, s-au strans 74.459 de oameni in tribunele de pe "Teatrul Viselor". Pe durata jocului, s-au ivit numeroase momente de liniste, poate si pentru ca favoritii conduceau din minutul 25, prin reusita lui Tevez. "Publicul a fost mort. A fost cea mai tacuta audienta pe care am intalnit-o. Era ca la o inmormantare", a spus Ferguson dupa meci, cu toate ca rezultatul final a fost unul favorabil. "Jucatorii au nevoie de sprijinul publicului. Trebuie sa fie langa noi, sa ne duca spre victorie. Insa, acolo nu era o astfel de atmosfera", a incheiat managerul lui United, care isi critica pentru prima data suporterii in cei 21 de ani de antrenorat la Manchester.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.